16.09.2015. Radionica „Izgradnja puta prema vrhu“ , HUP Zagreb , Radnička cesta 52/1

16.09.2015.

Pozvamo Vas na jednodnevnu radionicu „Izgradnja puta prema vrhu“ namijenjenu poslovnim ženama na putu prema izgradnji karijernih planova na upravljačkim pozicijama u sklopu EU Progress projekta „Uklanjanje staklenog labirinta – jednakost prilika u pristupu pozicijama ekonomskog odlučivanja u Hrvatskoj“.
Radionica će se održati 16. rujna 2015. (srijeda) u prostorima Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52/1 kat.
Radionica „Izgradnja puta prema vrhu“ bit će organizirana kao posljednja u nizu, a tematski će biti podijeljena na tri cjeline:
• Prepoznavanje i stjecanje relevantnih kvalifikacija
• Poznavanje vlastitih zakonskih prava
• Strategije balansa između karijere i obitelji

Izuzetno nam je zadovoljstvo najaviti i jednu od voditeljica radionice, međunarodno priznatu stručnjakinju Dorothy Dalton, suosnivačicu tvrtke 3Plus International iz Bruxellesa koja se bavi razvojem karijera i pripremanjem i osnaživanjem žena za menadžerske pozicije u poznatim svjetskim kompanijama.

Radionica je besplatna, no broj mjesta je ograničen. S obzirom na gostujuću predavačicu, dio radionice održat će se na engleskom jeziku.
Za polaznice je predviđena hrana i osvježenje.

Više detalja o radionici, uključujući i točno vrijeme odvijanja, materijale za pripremu i agendu dostavit ćemo uskoro.

Ljubazno Vas molimo za potvrdu sudjelovanja do 27. kolovoza 2015. godine putem linka na kojem ćete pronaći obrazac za prijavu.

Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova s parterima na projektu, Hrvatskom udrugom poslodavaca, Ministarstvom rada i mirovinskog sustava i Institutom za razvoj tržišta rada tijekom 2014. i 2015. godine provodila je istraživanja i nizom aktivnosti radila na osvješćivanju i promicanju potrebe za uravnoteženom zastupljenošću žena i muškaraca.

Jedna od faza unutar projekta bila je edukativnog karaktera i sastojala se od niza aktivnosti kojima se podizalo svijest kako poslovnih žena tako i poslodavaca o ekonomskim i društvenim koristima koje donosi uravnotežena zastupljenost na upravljačkim pozicijama. U sklopu te faze tijekom lipnja i srpnja 2015. godine održali smo šest seminara namijenjenih pravnim službama i odjelima za upravljanje ljudskim potencijalima u hrvatskim tvrtkama.

Za sve dodatne informacije obratite se na adresu progender@prs.hr ili na broj telefona 01/48 48 100, kontakt osoba Hana Grgić.
vrh stranice