15.11.2016. Prezentacija: Gdje ste u odnosu na konkurenciju?; HUP Regionalni ured Osijek, Trg Lj. Gaja 6, Osijek, 10:00

15.11.2016.

S ciljem poticanja razvoja poduzetništva te što bolje informiranosti poslodavaca, HUP Regionalni ured Osijek u suradnji s TERA Tehnopolis organizira korisnu prezentaciju o novim paketima usluga za poduzetnike koji mogu pomoći u podizanju konkurentnosti, na temu: Gdje ste u odnosu na konkurenciju?, koja će se održati u utorak 15. studenoga 2016. godine s početkom u 10 sati, u prostorijama HUP Regionalnog ureda Osijek, Trg Lj. Gaja 6, Osijek.

Prezentacija je namijenjena inovativnim tvrtkama i tvrtkama s izvoznim potencijalom, te se radi o sedmodnevnim paketima usluga kroz koje tvrtke osiguravaju konzultantske usluge, specijalizirane za određena područja interesa. Konzultanti koristeći IMP³rove alat pružaju usluge analize poslovanja klijenta/poduzetnika u odnosu na proizvode/usluge koje ima u svojoj ponudi, snage i slabosti, te usporedbu u odnosu na druge poslovne subjekte u sektoru. Pod pojmom „Analiza Vašeg poslovanja“ smatra se usporedba proizvoda/usluga s konkurencijom u sektoru. Koristeći ovu analizu, poduzetnici dobivaju:

• usporedbu svoje tvrtke u odnosu na pripadajuću industriju obzirom na: inovacijsku strategiju, inovativnost u organizaciji i kulturi poslovanja, životni proces inovacija, kritične čimbenike, kao i rezultate inovacija.
• iscrpno izvješće o poslovanju svoje tvrtke u odnosu na odabrani sektor i ciljanu regiju.

O korisnim mogućnostima za poduzetnike kroz projekt KAM prezentirati će prof.dr.sc. Ivan Štefanić, direktor Tehnologijsko-razvojnog centra TERA Tehnopolis Osijek.

Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane, a najkasnije do ponedjeljka 14. studenoga 2016. godine do 12 sati
vrh stranice