06.07.2016. Radionica: Kompetentnost i razvoj MSP-a, Velika vijećnica Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod, 10:00

06.07.2016.

S ciljem poticanja razvoja poduzetništva te što bolje informiranosti poslodavaca, HUP Regionalni ured Osijek organizira za članove besplatnu radionicu povodom otvaranja natječaja za bespovratna sredstva „Kompetentnost i razvoj MSP-a“ Europskog fonda za regionalni razvoj. Cilj ovog natječaja je ojačati konkurentnost MSP-a stvaranjem i proširenjem kapaciteta za razvoj procesa, roba i usluga, održavanjem i povećanjem zaposlenosti, dodane vrijednosti, prodaje na inozemnim tržištima i usvajanjem novih rješenja i tehnologija.

Radionica će se održati u srijedu, 06. srpnja 2016. godine u vremenu od 10:00 do 12:00 sati u prostorijama Velike vijećnice Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod.

Predavači su predstavnici CTR Razvojne agencije Brodsko-posavske županije, koji će odgovarati na postavljena pitanja i rješavati nedoumice vezane uz sam natječaj i natječajnu dokumentaciju.

Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane, a najkasnije do utorka 05. srpnja 2016. godine do 12 sati.
vrh stranice