02.05.2022. HUP Webinar „Primjena novih Zakona u praksi“ - Zakon o zaštiti potrošača i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o obveznim odnosima, Microsoft Teams,10:00

02.05.2022.

Poštovani članovi, 

pozivamo Vas na Webinar koji Hrvatska udruga poslodavaca organizira u suradnji sa Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja te Ministarstvom pravosuđa i uprave na temu  „Primjena novih Zakona u praksi“  Zakon o zaštiti potrošača i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o obveznim odnosima koji će se održati u 2. svibnja 2022. s početkom u 10.00 sati putem aplikacije Microsoft Teams. Očekivano trajanje webinara je do 12.00 sati

Program webinara:

Predstavljanje novog Zakona o zaštiti potrošača, predstavnica Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja:

Anda Kostijal, voditeljica Službe za normativne aktivnosti iz područja zaštite prava potrošača

Predstavljanje novosti iz Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o obveznim odnosima, predstavnica Ministarstva pravosuđa i uprave: Lidija Šimunec, voditeljica Odjela za opće propise građanskog materijalnog prava.

Objavljeni Zakoni u Narodnim Novinama - ZZP i ZID ZOO

Nakon održanih prezentacija: pitanja/odgovori.

NAČIN PRIJAVE I ORGANIZACIJA:

Molimo vas da svoje sudjelovanje na predmetnom webinarnu potvrdite OVDJE najkasnije do 28. travnja 2022. Poveznicu/link za sudjelovanje dobit ćete putem e-mail-a 29.04.2022.

Moguća je max. prijava 2 predstavnika po tvrtki. Webinar je besplatan za članove HUP-a.

Također, molimo da prilikom prijave dostavite i Vaše upite kako bi sva objedinjena pitanja dostavili predavačicama radi bolje pripreme i organizacije webinara.

Kontakt osoba u HUP-u: Sanja Smoljak Katić (sanja.smoljak@hup.hr)

vrh stranice