01.04.2022. 11. Međunarodna znanstveno-stručna konferencija PAR International Leadership Conference (PILC), Hotel Milenij, Opatija, 10:30

01.04.2022.

Visoka poslovna škola PAR s suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca poziva vas na 11. međunarodnu znanstveno-stručnu konferenciju PAR International Leadership Conference (PILC) koja će se održati 01. travnja 2022. u Opatiji, hotel Milenij s početkom u 10.30 sati.

 

Godinama su se krovne teme mijenjale, ali je cilj uvijek bio isti: okupiti akademsku zajednicu i gospodarstvenike, studente, sadašnje i buduće lidere koji će tijekom konferencije razmijeniti znanja, iskustva i promišljanja iz područja liderstva.

Zemlja partner ovogodišnje konferencije je Ukrajina s kojom nas veže jaka gospodarska i akademska suradnja, a čija je suorganizacija dogovorena davno prije ovih nemilih događaja. Ove godine pod nazivom „Strateški leadership“ podijelit ćemo promišljanja aktualna današnjem stanju te vizije liderstva za vrijeme koje dolazi.

PILC je ujedno i vrijeme obilježavanja 15. godišnjice PAR-a koju ćemo proslaviti nizom događaja u 2022. godini. Stoga Vas pozivamo da nam se pridružite i na večernjem neformalnom druženju s našim studentima, aluminijima, poslovnim partnerima i kolegama u restoranu Nautika na Kantridi s početkom u 20.00 sati.

 

Cijeli program možete pogledati na poveznici: https://www.par-conference.com/program/?lang=hr

 

vrh stranice