12.4.2013., ePoslovanje – prilike za hrvatsko gospodarstvo, Zagreb, 9:30

12.04.2013.

Hrvatska udruga poslodavaca organizira u okviru inicijative „Nacionalni ICT tjedan (eSkills Week)“ organizira Okrugli stol pod nazivom ePoslovanje – prilike za hrvatsko gospodarstvo, koji će se održati u petak, 12. Travnja 2013., s početkom u 9:30 sati, u prostorijama Hrvatskog novinarskog doma, Perkovčeva 2, Zagreb.
Inicijativa „Nacionalni ICT tjedan“ (eSkills Week) održava se drugu godinu za redom i usmjerena je na podizanje svijesti o nužnosti stjecanja i kontinuiranog unaprjeđenja informatičkih i digitalnih vještina kao nužan preduvjet za izgradnju inovativnog gospodarstva.
Ovim događanjem želimo naglasiti važnost ulaganja u razvoj ICT industrije i kontinuirano rastuću potražnju za radnom snagom koja posjeduje informatičke vještine. U ovom smislu nužno je pokrenuti strukturiran i sustavan pristup u promociji ICT industrije kako bi zahvaljujući izuzetnim inovacijskim rješenjima na jedinstvenom tržištu EU hrvatske tvrtke mogle ostati konkurentne, ali i kako bi osigurale konkurentnost u odnosu prema trećim tržištima. Potvrđeni govornici su: Darko Parić, pomoćnik ministra, Ministarstvo uprave, Vedran Kružić, pomoćnik ministra, Ministarstvo gospodarstvaHrvoje Somun, predsjednik Uprave, APIS IT, Adrian Ježina, predsjednik, HUP UIKD, Ante Mandić, predsjednik Uprave, IN2 i Dražen Oreščanin, predsjednik Uprave, Poslovna inteligencija i član CISEx-a.

Svoj dolazak molimo potvrdite na e-mail stefica.francina@hup.hr ili na broj telefona 01/48 97 577.
vrh stranice