11.10.2017. PUMA seminar: Koliko Vaših radnika danas nije na poslu (i koliko Vas to košta)?, HUP Osijek, Trg Lj. Gaja 6, Osijek, 11:00

11.10.2017.

Na traženje članova, nakon održanog seminara u Zagrebu, Hrvatska udruga poslodavaca i Institut za upravljanje apsentizmom organiziraju seminar koji će se održati u srijedu, 11. listopada 2017. godine u vremenu od 11:00 do 13:00 sati u prostorijama HUP Reg. ureda Osijek, Trg Lj.Gaja 6, Osijek, na temu: Koliko Vaših radnika danas nije na poslu (i koliko Vas to košta)?
Trošak izostanka radnika iz radnog procesa je drugi najveći trošak za poslodavce nakon troška plaća. Srećom, izostancima se može kvalitetno upravljati i na taj način ostvariti uštedu do 20%, čime HR management direktno utječe na dobit kompanije.

Na ovoj kratkoj radionici prikazat će se dobre prakse i modeli upravljanja izostancima iz kojih se može naučiti kako smanjiti troškove bolovanja i drugih izostanaka radnika iz radnog procesa. Efikasnim upravljanjem izostancima može se direktno utjecati na povećanje zadovoljstva radnika, podizanje produktivnosti i pozitivnu promjenu organizacijske kulture.

Teme radionice su: kako izostanci utječu na kompaniju; kada znate da imate problem; kako smanjiti troškove i upravljati izostancima; praktični primjeri rezultata uvođenja sustava upravljanja izostancima s ukazivanjem na dobre i loše prakse.

Predavači su:
Sandra Čupurdija, MBA, HR konzultantica, te nakon desetogodišnje korporativne karijere, nastavlja profesionalnu karijeru kao privatni poduzetnik - konzultant na području upravljanja ljudskim potencijalima, a od 2017. godine je predsjednica Instituta za upravljanje apsentizmom u Zagrebu.
Damir Kovačević, MBA, Abscence management konzultant, osnivač Instituta za upravljanje apsentizmom i osnivač i direktor tvrtke Medisery koja se bavi uštedama na troškovima apsentizma. Autor je programa smanjenja troškova bolovanja i drugih izostanaka pod nazivom „Absencensight“ a koji predstavlja „win-win“ situaciju za radnike i poslodavce, a koji je implementiran u tvrtke kao što su: Coca Cola HBC, Alstom Hrvatska, Uljanik grupa, Podravka, Hrvatska pošta, ACI marina itd.

Prijave su otvorene do ponedjeljka 09. listopada 2017. godine.
vrh stranice