Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM) među tri najbolje škole istočne Europe

20.09.2017.

Hrvatska udruga poslodavaca ponosna je na dobre međunarodne rezultate svojih članova pa tako i ovim putem čestitamo Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM) za osvojenu prestižnu titulu jedne od tri najbolje škole istočne Europe koju je dobila zahvaljujući odluci EDUINIVERSAL-a, globalne rejting agencije za visokoškolsko obrazovanje. ZŠEM iz Zagreba izabran je među poslovnim školama iz 21 države: Albanije, Bjelorusije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Češke, Estonije, Mađarske, Latvije, Litve, Makedonije, Moldavije, Crne Gore, Poljske, Rumunjske, Ruske Federacije, Kosova, Srbije, Slovačke, Slovenije i Ukrajine.
Eduniversal provodi istraživanje u 154 zemlje, a najbolje poslovne škole za pojedinu regiju bira 1000 dekana poslovnih škola iz čitavog svijeta. ZŠEM je vodeća hrvatska poslovna škola, prva u Hrvatskoj koja je ispunila rigorozne uvjete i dobila AACSB akreditaciju.

ZŠEM je počeo raditi 2002. godine i djeluje kao privatna neprofitna visokoškolska ustanova.
Dekan dr. sc. Đuro Njavro ponosan je i na nekoliko prethodnih uspjeha ZŠEM-a na Eduniversalovoj ljestvici proteklih godina. Škola je tada bila prva u Hrvatskoj, a sada je među tri najbolje u istočnoj Europi.

Još jednom koristimo priliku čestitati našoj članici, Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa na ovako dobrim rezultatima!
vrh stranice
vrh stranice