U HUP-u održano predstavljanje Smjernica za razvoj i provedbu aktivne politike zapošljavanja u Republici Hrvatskoj za razdoblje od 2018. - 2020.

28.12.2017.

Vlada Republike Hrvatske je na sjednici održanoj danas 28. prosinca 2017. godine donijela Smjernice za razvoj i provedbu aktivne politike zapošljavanja u Republici Hrvatskoj za razdoblje od 2018. do 2020. godine koje stupaju na snagu 1. siječnja 2018. godine.
U želji da svojim članovima osiguramo pravodobne informacije te ih pripremimo za ono što slijedi u narednom razdoblju vezano uz mjere i njihovu provedbu jutros je u prostorijama HUP-a održano predstavljanje Smjernica za razvoj i provedbu aktivne politike zapošljavanja u Republici Hrvatskoj za razdoblje od 2018. - 2020. Smjernice je predstavila državna tajnica Ministarstva rada i mirovinskog sustava gđa Katarina Ivanković Knežević sa svojim suradnicima.

Neke od mjera koje su predstavljanje su: potpora za zapošljavanje za stjecanje prvog radnog iskustva/pripravništva, osposobljavanje za stjecanje prvog radnog iskustva, stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa koja je doživjela više izmjena u odnosu na dosadašnju.
vrh stranice
vrh stranice