Tvrtka Agit predstavila svoje poslovne planove na svečanom skupu u Beogradu

02.12.2016.

U Beogradu je 1. prosinca 2016. godine tvrtka AGIT - 2008, jedna od vodećih kompanija u organizaciji usluge prijevoza generalnih tereta i intermodalnih jedinica u okruženju, organizirala svečani skup u povodu predstavljanja aktualnih poslovnih planova, vizije budućnosti te novih poslovnih prostorija.
Skupu su nazočili Miodrag Poledica, državni tajnik Ministarstva građevine, prometa i infrastrukture Republike Srbije, Davorka Velecki Čičak, opunomoćeni ministar Veleposlanstva Republike Hrvatske u Srbiji, Goran Masnec, viši stručni savjetnik Hrvatske gospodarske komore pododjela za CEFTA tržišta, Vasilije Krstić, komercijalni direktor Srbija Kargo, generalni direktori vodećih tvrtki iz Srbije i okruženja kao i Danijel Krakić, predsjednik Uprave HŽ Carga d.o.o. te predstavnici AGIT -2008 iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Republike Srpske te drugi ugledni uzvanici.

Direktor Agita - 2008, Zvonko Rukavina izrazio je zadovoljstvo što nakon osam godina od osnivanja poslovne jedinice u Beogradu, tvrtka Agit ima dobre poslovne odnose s klijentima i poslovnim partnerima u Srbiji. Najavio je pojačane aktivnosti u Srbiji s ciljem unaprjeđenja postojećih te izgradnje novih poslovnih odnosa. „Planovi i način poslovanja Agita - 2008 poklapaju se s nastojanjima Srbije da u što većoj mjeri primijeni sve standarde koje u segmentu prijevoza generalnih tereta i intermodalnih jedinica preporučuje Europska unija. Naša misija je da promet roba u regiji podignemo na višu razinu te smo uvjereni da ćemo u tome i uspjeti. Za to imamo sve preduvjete, od stručnog kadra do iskustva kao i pune podrške našeg osnivača HŽ Carga d.o.o. . Također, prednost je u povezanosti s našim najvećim lukama i željezničkim upravama u regiji i Europi. Naše poslovanje u Srbiji podržano je  činjenicom da Agit d.o.o. već 23 godine ima dobru poslovnu suradnju sa Željeznicama Srbije.“ zaključuje  Zvonko Rukavina. 
uspostavljanje strateškog partnerstva s najvećim gospodarskim subjektima te društveno odgovorno ponašanje. Tako će biti i u budućnosti.“.

Prisutnima se kratkim govorom obratio i predsjednik Uprave HŽ Carga d.o.o. Danijel Krakić te zahvalio na uspješnoj suradnji i dolasku na otvorenje novih prostorija, koje obilježavaju početak novog doba poslovanja Agita - 2008 u Srbiji. „ HŽ Cargo d.o.o., kao i Agit d.o.o. te Željeznice Srbije, odnosno Srbija Kargo, imaju iste ciljeve u pogledu razvoja prijevoza roba u regiji. Naša dosadašnja suradnja bila je vrlo dobra, a vjerujemo kako može biti i bolja te ćemo nastojati to i postići.“ zaključio je Krakić

vrh stranice
vrh stranice