Tetida d.o.o.

18.05.2015.

Tetida d.o.o. iskusna je tvrtka koja se bavi podizanjem učinkovitosti, poslovnim modeliranjem i apliciranjem za bespovratna sredstva fondova Europske unije.

Specijalizirana je za razvojne projekte s naglaskom na područja ruralnog razvoja, poduzetništva i turizma. Profesionalni konzultanti Tetide imaju 11 godina iskustva na području apliciranja na EU fondove te 18 godina iskustva u modeliranju svih vrsta poslovnih procesa.

Klijentima Tetida d.o.o. pristupa individualno te u svojoj lepezi usluga pruža i informacije o izvoru financijskih sredstava i povoljnim kreditima. Rješenja se pronalaze nakon temeljite dubinske analize poslovanja i strateških razvojnih ciljeva svakog pojedinog klijenta. Do sada smo uspješno surađivali s jedinicama lokalne i područne samouprave te brojnim poljoprivrednicima i malim i srednjim poduzetnicima. Tetida d.o.o. je jedan od osnivača Mreže za održivi razvoj Republike Hrvatske kao i Platforme za održivi razvoj gradova.

Radimo na područjima:
- Apliciranja na bespovratna sredstva iz EU i drugih izvora
- Uvođenje inovativnih poslovnih modela – (klasteri; Sinjska alka, Lekenik, Klaster stočarstva,...)
- CBA
- Izrada studija izvodljivosti, poslovnih planova i strateških dokumenata
- Međunarodno povezivanje i suradnja (Euroservis , Bearing Consulting)
- Projektni menagment
- Ruralni razvoj

Od ove godine Tetida d.o.o. može ponuditi konzultantske usluge za apliciranju za sve centralizirane (www.obzor2020.hr)) i decentralizirane fondove (www.strukturnifondovi.hr);
1. RURALNI RAZVOJ
2. ENERGETIKA
3. PREKOGRANIČNA SURADNJA
4. GOSPODARSTVO
5. SPORT
6. TURIZAM

Kontakt:

Tetida d.o.o.

Zagrebačka 89
42000 Varaždin
mob:0998874071
e-mail: info@tetida.eu
web: www.tetida.eu
vrh stranice
vrh stranice