Splićani žele uspjeh u poslovnom okruženju

03.03.2017.

2. ožujka 2017. U dvorani splitskog HZZ-a, a u organizaciji HUP regionalnog ureda Split, održano je predavanje s praktičnom primjenom – „NAČELA USPJEHA U POSLOVNOM OKRUŽENJU“.
Predavanje je održala Iva Belé, a pobudilo je veliki interes predstavnika tvrtki kojima je tema vrlo primjenjiva.
U današnje vrijeme male razlike u kvaliteti usluge čine prevagu na tržištu. Kvalitetna i motivirana radna snaga predstavlja najveći resurs u takvom okruženju. Stručna znanja predstavljaju bazu bez koje se ne može, no sve je veća potreba za razvijanjem „soft skillsa“, vještina upravljanja ljudima oko sebe i samim sobom. Upravo te vještine razlikuju iznimno uspješne tvrtke od onih prosječnih i direktno utječu na profit. Prisutni su imali prilike čuti o tome kako naša očekivanja, misli i reakcije utječu na ishod, o čemu ovisi motivacija i uključenost zaposlenika u rad tvrtke, kako poboljšati rad menadžmenta itd.

Iva Belé obrazovala se u Hrvatskoj te na brojim treninzima u EU i SAD-u. Stekla je titulu magistra ekonomije, NLP praticitioner-a, završila je London School of Public Relation. Iva je prvi europski i hrvatski Certificirani Trener Canfield Metodologije. Trenirana je i certificirana u SAD-u osobno od Jacka Canifielda "America's #1 Success Coach-a".
Upravo radi potrebe za novim saznanjima na ovu temu i odličnih povratnih informacija polaznika, HUP je za svoje članove organizirao ovo predavanje na području cijele Hrvatske.
vrh stranice
vrh stranice