Sastanak Kluba HUP Osijek HR u Saponiji Osijek

27.09.2017.

Uz redovite aktivnosti, Klub HUP Osijek HR koji okuplja menadžere ljudskih potencijala u tvrtkama članica HUP-a, održan je 27. rujna 2017. godine sastanak kod člana Kluba, u Saponiji d.d. Osijek. Andrea Božić, voditeljica Edukacijsko-informacijskog centra, upoznala je članove Kluba s povijesnim, kao i budućim razvojnim planovima tvrtke, te načinom organizacije službe za ljudske resurse.
Saponia d.d. Osijek postoji od 1894 godine, sa preko 500 proizvoda te 12 vodećih brendova. Vodeća je kompanija u branši, koja posluje uz domaće i na inozemnom tržištu. Uz proizvode za široku potrošnju, tvrtka se bavi proizvodima za industrijsku potrošnju. Učinkovitost, efikasnost, ekonomičnost te ekološka prihvatljivost, osnovne su smjernice razvojnih projekata, ali i projekata implementacije proizvoda. Sredstva za čišćenje i dezinfekciju samo su dio tehničko – tehnološkog rješenja koje saponijski tim izrađuje za svakog svog partnera sukladno njegovima potrebama. Što dovodi do povećanja proivodnje u proteklih 15 godina za 4 puta.

HR služba u tvrtki djeluje preko više od 50 godina, te upravo dobro implementirana HR rješenja služe kao primjer dobre prakse ostalim tvrtkama iz Kluba.

Nakon sastanaka, članovi Kluba su obišli proizvodni pogon tvrtke. Upravo razmjena iskustava, međusobno upoznavanje, te razmjena znanja i dobrih praksi bila je svrha organiziranja sastanka kod člana Kluba, te će se takova praksa nastaviti i ubuduće.
vrh stranice
vrh stranice