Sastanak Kluba HUP Osijek HR u Našicama

11.05.2017.

Uz redovite aktivnosti, Klub HUP Osijek HR koji okuplja menadžere ljudskih potencijala u tvrtkama članica HUP-a, održan je 11. svibnja 2017. godine sastanak kod člana Kluba, u Nexe grupi d.d. Našice. Renata Bunjevac-Turalija, voditeljica HR u Nexe grupi, upoznala je članove Kluba s povijesnim, kao i budućim razvojnim planovima tvrtke, te načinom organizacije službe za ljudske resurse.
Nexe Grupa poslovni je sustav 15 tvrtki koje posluju u Republici Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini.
Osnovna djelatnost je proizvodnja građevinskih materijala (cementa, cigle, crijepa, betona, agregata, betonskih elemenata, keramičkih pločica), a u Grupi se nalazi i tvrtka koja se bavi građevinarstvom. Sjedište tvrtke je u Našicama, Vinogradska 6. Održivi razvoj je ključno načelo ugrađeno u cjelokupno poslovanje Nexe Grupe, kao i društveno odgovorno poslovanje, koje podrazumijeva i aktivan doprinos zajednici u kojoj djeluje kroz razne oblike pomoći, sastavni je dio i jedna od strateških odrednica poslovanja Nexe Grupe. Upravljanje ljudskim resursima kao poslovna funkcija objedinjuje sve poslove i zadaće vezane uz zaposlene. Služba za ljudske resurse za sve tvrtke u Nexe Grupi propisuje način provođenja procesa, sudjeluje u implementaciji, daje podršku u primjeni, nadzire provođenje procesa i izvještava Upravu. Sukladno tomu radi se na stalnom poboljšavanju i unapređenju procesa ljudskih resursa u Nexe Grupi.

Nakon sastanaka, članovi Kluba su obišli proizvodni pogon tvrtke. Upravo razmjena iskustava, međusobno upoznavanje, te razmjena iskustva, znanja i dobrih praksi bila je svrha organiziranja sastanka kod člana Kluba, te će se takova praksa nastaviti i ubuduće.
vrh stranice
vrh stranice