Regionalna konferencija ESG-Fuel4Future

02.02.2024.

S obzirom na klimatsku krizu i sve veća očekivanja javnosti da poslovna zajednica preuzme veću odgovornost za održivost, poduzeća moraju preispitati način integriranja načela ESG upravljanja kako bi održala konkurentnost u globalnom lancu opskrbe i iskoristila nove tržišne prilike.
Upravo iz ovog razloga Hrvatska udruga poslodavaca pokrenula je projekt „ESG Forum - Fuel for Future“, a koji je podržan sredstvima Norveškog financijskog mehanizma 2014-2021, u okviru Programa „Business Development and Innovation Croatia“. Projekt provodimo, uz podršku Innovation Norway, zajedno s norveškim partnerima NHO (Konfederacija norveških poduzetnika), s ciljem prenošenja i predstavljanja najboljih praksi u primjeni ESG standarda u poslovanje tvrtke, te zadržavanja i unapređivanja poslovne konkurentnosti.

Pozivamo vas 2. veljače 2024., u hotel Bernarda, Zagrebačka 7, 42223 Varaždinske Toplice, u 10:00 sati, na besplatnu konferenciju: „ESG – Fuel4Future“ gdje ćete saznati koje su to prilike i korisni alati dostupni na tržištu, a koji će vam olakšati prilagodbu na sve zahtjevnije propise i uvjete poslovanja, ali i koji će vam otvoriti prilike i mogućnosti u primjeni standarda s ciljem lakšeg zauzimanja pozicija na domaćem i globalnom tržištu, kao i realizacije optimalnih financijskih poluga za razvoj vašeg poslovanja.

U prilogu se nalazi program događaja, a prijaviti se možete putem obrasca ESG-F4F prijava

(ili na e-mail: sanja.ostroski@hup.hr)

vrh stranice