Radionica: Inkluzivni lidership

23.11.2023.

Program Inkluzivni lidership upoznaje sudionike s karakteristikama i kompetencijama inkluzivnih lidera i liderica i uobičajenim pristranostima koje stoje na putu otvorenoj, podržavajućoj suradnji.

VRIJEME I MJESTO 

Datum: 23. studeni 2023 od 10.00 do 11.30h

LokacijaHUP Zagreb, Radnička cesta 37a

 PRIJAVA  

Sudionici imaju priliku doznati što se očekuje od lidera 21. stoljeća, što čini dobrog i inkluzivnog lidera, koji su unutarnji okidači koji o(ne)mogućuju inkluzivni lidership, koje je kompetencije potrebno razvijati za uspješni slalom kroz izazove 21. stoljeća, i daju li pravične prilike svima.

Interaktivno predavanje.

KOME JE EDUKACIJA NAMIJENJENA?

Rukovoditeljima svih razina upravljanja koji surađuju s različitim ljudima u izazovnim vremenima.

O PREDAVAČICI

Diana Kobas Dešković izvršna je direktorica tvrtke za strateško savjetovanje Spona Code. Ima bogato iskustvo u poslovnom razvoju, komunikacijama, marketingu, podučavanju i razvoju ženskog lidershipa. Autorica je MAMFORCE© standarda iz DEI područja (diversity, equity, and inclusion) koji evaluira rodnu ravnopravnost i integraciju poslovnog i privatnog života na radnom mjestu.

Magistrirala je psihologiju i organizacijski razvoj na Sveučilištu u Zagrebu te završila MBA na IE Business School u Madridu.

SPONA CODE

O TVRTKI

Spona Code je konzultantska tvrtka specijalizirana u području održivog poslovanja, upravljanja ljudima i komunikacijama. Surađuje s društveno odgovornim i inovativnim tvrtkama u stvaranju agilnijeg i poticajnijeg radnog okruženja. Vlastitim analitičkim alatima prikuplja i analizira podatke i pomaže tvrtkama u razvoju održivog poslovanja s posebnim naglaskom na društveni i upravljački aspekt ESG-a. Uz analitički dio posla, provodi i edukacije zaposlenih i menadžmenta te komunikacijske projekte i kampanje.

vrh stranice
vrh stranice