PwC Hrvatska

19.02.2018.

PwC godinama uspješno savjetuje Europsku komisiju i njena tijela, Europsku investicijsku banku, Europsku središnju banku, Europski parlament, kao i zemlje članice EU. PwC Hrvatska, kao članica globalne mreže PwC-a, već niz godina pruža usluge savjetovanja klijentima iz privatnog i javnog sektora u pripremi i provedbi projekata financiranih iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

PwC-ov tim zadužen za EU usluge sastoji se od iskusnih stručnjaka koji savjetuju institucije koje provode kohezijsku politiku EU u Republici Hrvatskoj kao i krajnje korisnike kojima omogućuju sufinanciranje projekata bespovratnim EU sredstvima. Članovi našeg tima specijalizirani su za savjetovanje u zatvaranju financijske konstrukcije investicijskih projekata (bespovratna sredstva iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, nacionalne potpore za poticanje ulaganja, razne porezne olakšice i sl.), savjetovanje u pripremi projekata, upravljanju projektima te pripremi i provedbi postupaka javne nabave.
PwC Hrvatska kvalitetnim, pravovremenim i pouzdanim savjetima pomoglo je brojnim mikro, malim, srednjim i velikim poduzetnicima dobiti i opravdati bespovratna EU sredstava, posebice u sektoru turizma, energetike, proizvodnim industrijama te u području istraživanja, razvoja i inovacija.

Cilj PwC-a u Hrvatskoj je izgraditi povjerenje u društvu i riješiti važne probleme. Činimo mrežu tvrtki u 158 zemalja s više od 236.000 ljudi koji se zalažu za pružanje kvalitetnih usluga na područjima revizije i računovodstvenog savjetovanja, poslovnog savjetovanja i poreznih usluga. Posjetite www.pwc.hr da biste doznali više i rekli nam što vam je važno.

Kontakt:
PricewaterhouseCoopers Savjetovanje d.o.o.
Heinzelova 70
10000 Zagreb
Hrvatska
Tel: +385 1 6328 888
Fax: +385 1 6111 556
E-mail: eu.fondovi@hr.pwc.com
Web: www.pwc.hr
vrh stranice
vrh stranice