PUMA projekt u Brodsko-posavskoj županiji nastavlja se i u 2017. godini

06.02.2017.

Značaj PUMA programa, kao i potrebu za istim već jedanaestu godinu za redom prepoznaje i Brodsko-posavska županija. U dosadašnjih deset godina provedbe ovog programa u Brodsko posavskoj županiji, kroz edukaciju i proces stjecanja dodatnih znanja i vještina prošlo je 1538 polaznika, a samo prošle godine njih 211. Ugovor o sufinanciranju PUMA programa između HUP-a i Brodsko-posavske županije za 2017. godinu potpisali su danas 06. veljače Stjepan Bošnjaković, pročelnik Upravnog odjela županije i zamjenik glavnog direktora Hrvatske udruge poslodavaca Bernard Jakelić.
Svečanom potpisivanju Ugovora nazočili su: Bernard Jakelić, zamjenik glavnog direktora HUP-a, Ivan Sarić iz Regionalnog ureda HUP-a Osijek, Ivica Kožul iz tvrtke Kožul Slavonski Brod i Igor Majdandžić iz tvrtke Inin Slavonski Brod, Stjepan Bošnjaković, pročelnik UO za gospodarstvo BPŽ, Željko Burazović, pročelnik UO za poljoprivredu BPŽ, Anica Vukašinović, v.d. pročelnice UO za obrazovanje, šport i kulturu BPŽ, te Damir Mirković, direktor CTR d.o.o. Slavonski Brod. I predstavnici HUP-a , kao i predstavnici Brodsko-posavske županije izrazili su zadovoljstvo kako i dosadašnjim rezultatima kao i činjenicom da se program nastavlja i u 2017. godini. Inače, Brodsko-posavska županija, putem Upravnog odjela za gospodarstvo, a u suradnji sa Hrvatskom udrugom poslodavaca (HUP) već 11 godina provodi "Program usavršavanja managera - PUMA" u Brodsko-posavskoj županiji. Programom PUMA provodi se edukacija i stručno usavršavanje poduzetnika i nadarenih studenata Veleučilišta u Slavonskom Brodu i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku s područja Brodsko-posavske županije, a kroz održavanje jednodnevnih seminara tijekom godine s eminentnim predavačima i temama iz područja poduzetništva i managementa u poduzetništvu.

Uz vrlo visoke ocjene polaznika (u 2016. godini 4,93) kojih je kroz Program u 2016. godini prošlo 211 polaznika, a sam program se sastoji od 10 mjesečnih cjelodnevnih seminara godišnje na kojima se obrađuju najaktualnije teme iz gospodarstva, a polaznici su direktori, vlasnici i manageri tvrtki s područja Brodsko-posavske županije te studenti Veleučilišta u Slavonskom Brodu i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Iz županije.
vrh stranice
vrh stranice