PUMA program u Brodsko-posavskoj županiji nastavlja se i u 2021. godini

19.02.2021.

Značaj PUMA programa, kao i potrebu za istim već petnaestu godinu za redom prepoznaje i Brodsko-posavska županija. U dosadašnjih četrnaest godina provedbe ovog programa u Brodsko posavskoj županiji, kroz edukaciju i proces stjecanja dodatnih znanja i vještina prošlo je preko 2500 polaznika, a samo prošle godine njih 194. Ugovor o sufinanciranju PUMA programa između HUP-a i Brodsko-posavske županije za 2021. godinu potpisali su danas 19. veljače Stjepan Bošnjaković, zamjenik župana Brodsko-posavske županije i direktor HUP Regionalnog ureda Osijek Ivan Sarić.

I predstavnici HUP-a, kao i predstavnici Brodsko-posavske županije izrazili su zadovoljstvo dosadašnjim rezultatima, kao i činjenicom da se program unatoč epidemiološkoj krizi uspješno provodio tijekom 2020. godine te da će se nastaviti i u 2021. Tom prigodom, zamjenik župana Stjepan Bošnjaković nadodao kako je današnjim potpisivanjem ugovora za provedbu PUMA programa sa Hrvatskom udrugom poslodavaca nastavili jednu suradnju koja traje već 15 godina. Ono što je bitno naglasiti je zadovoljstvo poduzetnika i obrtnika koji koriste ovaj program odnosno pohađaju seminare i koji ih ocjenjuju vrlo visokim ocjenama te izražavaju zadovoljstvo što imaju benefite od informacija koje na tim seminarima dobiju. Ono što je bitno reći da poduzetnici mogu ovdje u Slavonskom Brodu na seminarima koji se ovdje održavaju dobiti sve bitne i važne informacije za njihovo poslovanje.

Svečanom potpisivanju Ugovora nazočili su članovi HUP-a: Sanja Jerković, Alar-m Slavonski Brod i Anto Martić, Đuro Đaković Aparati Slavonski Brod, te predstavnici županije: Gordana Fabčić i Željko Burazović, UO za gospodarstvo županije.

Inače, PUMA program i u 2020. godini ocijenjen vrlo visokom ocjenom polaznika (4,93), te se sam program se sastoji od 10 mjesečnih cjelodnevnih seminara godišnje na kojima se obrađuju najaktualnije teme iz gospodarstva, a polaznici su direktori, vlasnici i manageri tvrtki s područja Brodsko-posavske županije te studenti Sveučilišta u Slavonskom Brodu i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

vrh stranice
vrh stranice