Pametan rast d.o.o.

07.04.2017.

Pametan rast d.o.o. za poslovno savjetovanje pruža usluge izrade i provedbe:
- niza strategija, planova, baza i studija,
- EU i drugih projekata za niz izvora financiranja, te
- programa neformalne edukacije, kao i usluge
- porezno – poduzetničkog savjetovanja (uključuje vođenje pregovora s investitorima) i
- zaštite intelektualnog vlasništva.
Specijalist smo za ubrzavanje rasta te u tom području nudimo izradu posebnih strategija i planova i savjetovanje prilikom provedbe istih.
Članovi smo Exoro grupe (www.exoro.eu), Udruge malih i srednjih poduzetnika i Udruge EU PRO pri HUP-u, Nacionalne zajednice poslovnih savjetnika pri HGK, Europskog savjeta za mentorstvo i coaching Hrvatska, te smo ujedno uvršteni u EBRD hrvatsku Bazu konzultanata.

EU projekte izrađujemo i za vlastite potrebe. U ovom trenutku, primjerice, provodimo dvogodišnji Erasmus+ projekt www.fit4businessgrowth.eu usmjeren upravo na brzorastuća poduzeća ili na poduzeća s potencijalom za brzi rast. U sklopu svoje misije promicanja društvenog poduzetništva, svake godine dajemo svoj doprinos zajednici pomažući osobama u nepovoljnom položaju da se zaposle ili samozaposle i/ili sudjelujući u inicijativama za koje smatramo da su korisne za društvo u cjelini npr. Inicijativa privatnog sektora za mlade HUP – EBRD.

Vjerujemo kako su upravo naš pametan, održiv i uključiv način djelovanja i naše nastojanje da u sve što radimo uvijek unesemo elemente inovativnosti zaslužni i za naš vlastiti brzi rast. U 2016. smo godini od strane projekta Potento svrstani među top 10% hrvatskih brzorastućih konzultantskih poduzeća.

Kontakt:
Pametan rast d.o.o.
T +385 (0) 99 640 2967
F +385 (0) 52 432 347
Skype contact: smartgrowthcroatia
Linkedin - hr.linkedin.com/in/stefaniaskender
M info@pametanrast.hr  
W1 www.pametanrast.hr  
vrh stranice
vrh stranice