Održana sjednica Izvršnog odbora HUP-a Osijek

20.10.2017.

Dana 20. listopada 2017. godine u Osijeku Izvršni odbor HUP-a Osijek održao je svoju prvu redovitu sjednicu, koja je ujedno i prva u ovom sastavu nakon održavanje izborne skupštine HUP-a Osijek 01. prosinca 2016. godine.
Na sjednici se raspravljalo o izvješću o radu u proteklom razdoblju, kao i o planu i programu rada za naredno razdoblje. Članovi su jednoglasno usvojili izvješće o radu, kao i plan i program rada, te su iskazali zadovoljstvo radom ureda u pogledu svih aktivnosti.

Novi sastav Izvršnog odbora HUP-a Osijek čine slijedeći članovi: predsjednik Denis Sušac – Mono d.o.o., dopredsjednik Dalibor Ptačnik – Tang d.o.o., te članovi: Ivana Buday – Primum Vukovar, Branka Hitner – Carta d.o.o., Danijel Zadjelović – Lipik Glas d.o.o., Damir Kobaš – Same Deutz Fahr Žetelice d.o.o., Vlado Krauthaker – Vinogradarstvo i podrumarstvo Krauthaker, Zvonimir Bartolić – Spider grupa d.o.o. i Igor Majdandžić – Inin d.o.o.. Sljedeća sjednica dogovorena je u svibnju slijedeće godine u Tang d.o.o. Nova Gradiška.
vrh stranice
vrh stranice