Održana redovita Skupština HUP Podružnice Varaždin

20.04.2017.

Varaždin, 20. travnja 2017. – U Boutique park Hotelu održana je redovita Skupština HUP Podružnice Varaždin koju je vodio predsjednik Izvršnog odbora Franjo Turek, a prisutnim su članovima predstavljene budući aktivnosti kroz plan i program rada, koji je usvojen jednako kao i Izvješće rada proteklog razdoblja.
Franjo Turek je u svom uvodnom obraćanju izjavio da se ova mlada HUP Podružnica Varaždin treba bolje pozicionirati i ojačati u regiji - kod poslodavaca, ali i u javnosti. Bernard Jakelić, zamjenik direktor HUP-a je naglasio kako je za regionalne urede važno koristiti potencijal stvaranja pozitivnog poduzetničkog okruženja na regionalnog i lokalnoj razini u suradnju sa relevantnim dionicima, što je posebno važno nakon lokalnih izbora. Bernard Jakelić je kratko iznio djelovanje HUP-a na nacionalnoj razini uz pregled glavnih, budućih smjernica. Osvrnuo se i na izazov Agrokora, te razjasnio da HUP ne može ulaziti u pojedine slučajeve već da djeluje kao katalizator u interesu svih članova. Članovi su pozvani da prema HUP-u upućuju svoje vlastite izazove, kako bi se upravo kroz konkretne situacije i primjere moglo djelovati na stvaranje pozitivnijeg poduzetničkog okruženja. Sanja Ostroški, direktorica Podružnice Varaždin je također pozvala na interaktivnost u djelovanju, jer je snaga HUP-a u članovima i njihovom intenzitetu aktivnosti.

Glasalo i za novog člana u Izvršnom odboru, pa je tako na prijedlog Franje Tureka predložen Zdenko Pecak iz tvrtke Lasselberger Knauf u Đurđevcu, koji je zatim i jednoglasno izabran. Slijedeća izborna Skupština predviđena je za 2018.godinu.
Podijeljena su i jubilarna priznanja članovima iz regije koju pokriva HUP Podružnica Varaždin za 20 godina članstva. To su tvrtke: Colas Hrvatska d.d., Čakovečki mlinovi d.d., Jeklotechna-Ting d.o.o., Kunateks d.o.o., Presečki d.o.o., Radnik d.d., Šestan-Busch d.o.o., Vetropack Straža d.d., Vindija d.d. i Zagorje Tehnobeton d.d. kojima su u znak zahvale na doprinosu djelovanja HUP-a uručene plakete.
vrh stranice
vrh stranice