Održan webinar povodom Poziva: Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju

22.04.2021.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizirao je webinar „Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju“ koji se održao danas 22. travnja 2021. godine.

Svrha poziva je jačanje konkurentnosti poduzeća (MSP-ova) na domaćem i svjetskim tržištima i priprema zelenog, digitalnog i otpornog oporavka gospodarstva kroz poticanje energetski učinkovite i/ili tehnološki napredne proizvodnje te inovativnih poslovnih modela u svrhu razvoja novih kompetencija, povećanja proizvodnje, povećanja izvoza i očuvanja postojećih te poticanja stvaranja novih radnih mjesta.

Prdavači na webinari su stručnjaci iz tvrtke Projekt jednako razvoj d.o.o. Tajana Lovrić i Matija Domijan koji imaju iskustva u uspješnom apliciranju i savjetovanju u provedbi niza projekata iz sva tri prijašnja slična poziva te su svojim klijentima osigurali nove hale, nove strojeve, energetske certifikate, opremu, alate, radna vozila, softvere, usavršavanje zaposlenika i pokrivanje dijela troškova povezanih s pripremom projekta. Upravo zbog svog znanja i iskustva predavači su na ovoj radionici. Uz svoje dugogodišnje znanje izrađuju stručno mišljenje o usklađenosti projektne ideje s uvjetima Poziva i prije početka pisanja projekta, čime procjenjuju koliko bodova projekt može ostvariti odnosno isplati li se aplicirati. Mišljenje o sukladnosti projekta s pozivom je besplatno.

Ujedno je jučer 21. travnja 2021. godine objavljen Poziv, više na: https://efondovi.mrrfeu.hr/MISCms/Pozivi/Poziv?id=22f5cbd5-fbc3-43c3-850d-99516946bece  

I ovaj seminar je održan u okviru PUMA programa u Osječko-baranjskoj županiji kojeg HUP Regionalni ured Osijek provodi već više od petnaest godina.

vrh stranice
vrh stranice