Održan sastanak Global Compact mreže Hrvatska u prostorijama ImpactHUBa u Zagrebu

27.01.2015.

Održan je neformalni sastanak i druženje članova Global Compact lokalne mreže prostorijama ImpactHUBa u Zagrebu, Vlaška 70E. Na sastanku su članovi, predstavnici PBZ a, E&Ya, Raiffeisen banke, Optimit d.o.o., Hrvatske udruge banaka, Spone/Mamforcea te ImpactHUBa podijelili svoja iskustva i opisali aktivnosti koje provode u svojim tvrtkama a koje su vezane za društveno odgovorno poslovanje.
Aktivnosti koje su sudionici provodili uglavnom su se odnosile na aktivnosti vezane za brigu za zaposlenike i širu zajednicu. Također, puno pozornosti obratilo se i temi ravnoteže rada i privatnog života, koji je u fokusu Mamforce inicijative.

Domaćin sastanka ImpactHUB -potencijalni je član lokalne mreže Global Compacta, izložio je svoj program kojim se uglavnom fokusira na mlade tvrtke ( start-upove) te promidžbu ženskog poduzetništva.

Na sastanku su ispred lokalne mreže Global Compacta bile Nataša Novaković i Tatjana Gračić, koje su predstavile aktivnosti i projekte koje je HUPa i Global Compact provodio u 2014. vezane za društveno odgovorno poslovanje.
U idućem razdoblju održat će se sastanak vezan za osnove nefinancijskog izvještavanja.
vrh stranice
vrh stranice