Novi član HUP-a: STENTOR prevoditeljska agencija

09.10.2017.

Prevoditeljska agencija STENTOR započinje svoj rad 2003. Obrt je u stopostotnom vlasništvu Spomenke Husar, sudske tumačice i prevoditeljice. Godine 2017. donesena je odluka o objedinjavanju gospodarske cjeline, osnivanju društva s ograničenom odgovornošću STENTOR d.o.o. i prijenosu poslovnih aktivnosti na novoosnovano društvo.
Od samih početaka poslovanja agencije naglasak je na kvaliteti i učinkovitosti koji našim partnerima jamče pouzdanost i najvišu razinu usluge.
Tijekom godina STENTOR se razvija i prati tehnološke zahtjeve sve ubrzanijeg ritma poslovnih procesa na globalnoj razini.

Prva su hrvatska agencija koja je ostvarila suradnju s europskim institucijama i to u međunarodnoj konkurenciji.
Danas surađuju s velikim brojem domaćih i inozemnih partnera, ali i dalje rade na razvoju, optimizaciji radnih procesa i kontinuiranoj edukaciji suradnika kako bi zadržali najvišu razinu kvalitete.
Tijekom proteklih godina ostvarili su suradnju s mnogim priznatim prevoditeljima i uspješno obavili mnoge zahtjevne projekte.

Na koncu, osobito se ponose ovogodišnjim projektom kojim su se okušali u nakladničkim vodama.

Izdali su prvi hrvatski vodič naslovljen PRIJEVODNE TEHNOLOGIJE koji je nastao kao rezultat STENTOROVE dugogodišnje suradnje s akademskom zajednicom i kontinuirane edukacije naših prevoditelja. On je doprinos akademskoj i široj zajednici jer je poznavanje prijevodnih tehnologija i rad s pomoću alata osnovna kompetencija svih današnjih i budućih prevoditelja.

STENTOR web stranice 
vrh stranice
vrh stranice