Novi član HUP-a: IMPULS Savjetovanje d.o.o.

10.04.2018.

Konzultantska tvrtka IMPULS Savjetovanje nastala je 2016. godine kao rezultat višegodišnjeg iskustva svojih osnivača u javnom, privatnom i akademskom sektoru. Osnivači su prepoznati stručnjaci koji su tijekom svojih poslovnih karijera stjecali znanje i iskustvo radeći u bankama, privatnim tvrtkama, konzultantskim kućama, znanstvenim institucijama i fakultetima te javnoj upravi. Sinergijom različitih ekspertiza i znanja, klijentima pružaju podršku i poticaj za nova ulaganja i rast.

Cilj tvrtke jest pružanje savjetodavne podrške u zatvaranju financijske konstrukcije kroz EU fondove, nacionalne bespovratne potpore te povoljne kredite kod razvojnih i poslovnih banaka.

Tvrtka se specijalizirala za davanje usluga pripreme kompletne natječajne dokumentacije za regionalne potpore i inovacijske potpore u svrhu financiranja većih kapitalnih projekata, primarno u prerađivačkoj industriji, IKT sektoru i turizmu.

U kratkom periodu od samog osnutka, mladi tim Impuls savjetovanja razvio je svoju prepoznatljivost zahvaljujući kvalitetnoj pripremi projekata o čemu svjedoči ukupno 60 odobrenih prijava na projekte financirane iz EU fondova i subvencionirane kredite, pri čemu najveći pojedinačni odobreni projekt iz EU fondova iznosi više od 50 milijuna kuna. 

S ciljem informiranja poduzetnika i poticanja na prijavu za korištenje bespovratnih sredstava iz programa Europske unije, tvrtka je početkom 2018. godine započela za kontinuiranom edukacijom poduzetnika te organizirala konferenciju BIZ IMPULS na kojoj je poduzetnike upoznala s najavama natječaja te savjetima za pripremu i provedbu projekata.

 

INFO:

Adresa: Nova cesta 52, 10000 Zagreb

Tel: +385 99 2187 281

Mail: info@impulsconsulting.eu

Web: www.impulsconsulting.eu

vrh stranice
vrh stranice