MONEO savjetovanje d.o.o.

15.06.2018.

MONEO savjetovanje d.o.o. je konzultantska tvrtka za poslovno savjetovanje, osnovana 2009. godine u Zagrebu. Specijalizirani smo za pružanje konzultantskih usluga kroz tri poslovna područja: financijsko-investicijsko poslovanje, savjetovanje u području EU i nacionalnih fondova, te pružanje usluga edukacije.

Financijsko-investicijskim savjetovanjem pružamo čitav niz usluga uz pomoć kojih našim klijentima pomažemo u ostvarivanju financijskih i poslovnih ciljeva.

Savjetovanje u području EU i nacionalnih fondova obuhvaća visokostručnu uslugu tehničke pomoći u razradi ideja i izradi projektnih prijedloga u svrhu korištenja sredstava iz fondova Europske unije, a koju omogućuju certificirani projektni menadžeri iz našeg tima. U sklopu projekata i po zahtjevima korisnika MONEO savjetovanje d.o.o. organizira radionice s ciljem edukacije i prijenosa znanja na području financijsko-investicijskog poslovanja i EU fondova. Radionice organiziramo u vidu teorijskih predavanja i praktičnih radionica, a s ciljem efikasnog prijenosa znanja.

Kontakt: 

MONEO savjetovanje d.o.o.

HR-10 000 Zagreb

SJEDIŠTE: Rudeška cesta 238

URED ZAGREB: Ul. Andrije Kačića Miošića 2

URED POREČ: Vukovarska ulica 19

 

T. +385 (0)52 557 492

M. +385 (0)99 79 86 317

E.   info@moneo-savjetovanje.hr

vrh stranice
vrh stranice