MIPES Consulting

01.01.2019.

MIPES consulting započeo je s radom 2013. godine kao odgovor na razvoj i kretanja tržišta EU i šire, kao i zbog potreba na gospodarskom tržištu Republike Hrvatske, za stručnim znanjem i vještinama koje su neophodne u strateškim planiranjima, investicijama i razvoju proizvoda i usluga, te smanjivanja rizika u poslovanju tvrtki, zastupanju, predstavljanju i distribuciji proizvoda, realizaciji investicija, te zastupanju pri zapošljavanju. Izrađujemo projektne prijedloge za natječaje za dodjelu potpora iz svih područja (poljoprivreda, građevinarstvo, uslužne djelatnosti, proizvodnja i turizam).
Naš cilj je klijentu unaprijediti poslovanje i poboljšati konkurentnost na tržištu, pospješivanje prodaje asortimana proizvoda klijenata. Ustupanjem djelatnosti tvrtke ostvaruju uštede u svome poslovanju od 30% do 60%. Bitno smanjeni troškovi infrastrukture i rada utječu pozitivno na
profit tvrtke koja se ustupanjem djelatnosti nama može fokusirati na svoju osnovnu djelatnost i povećanje produktivnosti. Do sada je u tom segmentu poslovanja već uspješno izrađeno i provedeno više od 100 projekata, te svojim radom i uspjehom postao vodeća konzultantska kuća specijalizirana za EU projekte. Glavni cilj je klijentu unaprijediti poslovanje i poboljšati konkurentnost na tržištu, povećanje prodaje asortimana proizvoda klijenata.

MIPES consulting
K. F. Šepera 14, Čepin 31431

+385 31 345 384
mipes@mipesconsulting.eu

vrh stranice
vrh stranice