LUMENNICE d.o.o.

07.09.2018.

Priprema i provedba projekta
Naš iskusni savjetnici pomoći će vam formulirati vaše poslovne i razvojne ideje u inovativne projektne prijedloge te će za vaše investicije pronaći adekvatne izvore financiranja. Po dobivanju bespovratnih sredstava osiguravamo kontinuiranu i sveobuhvatnu podršku u provedbi vaših projekata. Izrada zahtjeva za nadoknadom sredstva i obavijesti o izmjeni manjeg značaja kao i pravila vidljivosti naša su specijalnost! Tijekom provedbe vašeg projekta pružamo vam praktične savjete kako uspješno predvidjeti i izbjeći rizike koje sa sobom nosi provedba projekata te kako prebroditi neplanirane složene situacije na koje u provedbi projekata korisnici često nailaze. Do sada smo pripremili i uspješno proveli mnogobrojne projekte iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Europskog socijalnog fonda i Kohezijskog fonda. Surađujemo s javnim sektorom, poduzetnicima i nevladinim organizacijama.
Javna nabava
Provodimo postupke javne nabave za javne naručitelje počevši od izrade dokumentacije o nabavi i savjetovanja u osmišljavanja necjenovnih kriterija za odabir ponude preko pregleda i ocjene pristiglih ponuda pa sve do potpisivanja ugovora o nabavi te njegove provedbe. Imamo ekstenzivno iskustvo i znanje o specifičnosti provedbe postupaka javne nabave pod projektima financiranim sredstvima Europske unije te smo detaljno upoznati s pravilima o financijskim korekcijama. U zadnjih nekoliko godina smo prešli na „ti“ sa zelenim nabavama.

Studije izvedivosti i investicijske studije
Većina ulagača, pa tako i Europska unija koja je trenutno među najvećim ulagačima u Republici Hrvatskoj, prije investiranja želi investiciju sagledati s više strana te proučiti njezinu isplativost i dugoročnu održivost. Kako bi ulagače uvjerili da je njihovo investiranje u baš vašu projektnu ideju isplativo, naši stručnjaci će za vas izraditi studiju izvedivosti s detaljnom analizom troškova i koristi iz koje će potencijalni ulagači moći vidjeti dugoročni ekonomski i financijski potencijal vaše ideje

Za više informacija i suradnju, obratite nam se s povjerenjem:
LumeNNice d.o.o. za trgovinu i usluge
Sjedište: Klenovnička 36
Ured: Heinzelova 13, 10000 Zagreb
Telefon: +385 91 44 555 10
E-mail: lumennice@lumennice.hr

vrh stranice
vrh stranice