LOGIČKA MATRICA d.o.o.

22.01.2018.

Logička matrica d.o.o. konzultantska je tvrtka za poslovno savjetovanje koja je osnovana 2010. godine. Osnivačica i direktorica Renata Šeperić Petak, osim svojim bogatim iskustvom i znanjem, rast i razvoj poduzeća gradi ulaganjem u zaposlenike i stvaranjem otvorene, pristupačne, kreativne i motivirajuće radne atmosfere. Upravo zbog toga, Logičku matricu danas čini tim stručnjaka koji posjeduju relevantna znanja, kreativnost i iskustvo nužno za realizaciju projektnih ideja naših klijenata, u svrhu korištenja bespovratnih sredstava iz nacionalnih izvora te EU fondova i programa.
Vođeni načelom timskog rada pružamo potporu klijentima iz privatnog, javnog i civilnog sektora s ciljem donošenja kvalitetnih odluka prilikom pripreme i provođenja projekata. Misija nam je potaknuti i isporučiti vrijednosti iznad očekivanja i upravo zato primjenjujemo najsuvremenije metodološke pristupe u analizama, savjetovanju i transferu znanja sukladno dobroj praksi na europskoj i nacionalnoj razini, a svakom klijentu pristupamo individualizirano, prema njegovim potrebama. Vizija nam je biti tvrtka za poslovno savjetovanje koja doprinosi pozitivnim promjenama u društvu. Upravo zbog toga potičemo fer tržišnu konkurenciju uz dijeljenje znanja i informacija jer smatramo da suradnja donosi pozitivne promjene kojima težimo.

Surađujemo s javnim tijelima na svim razinama (nacionalnoj, regionalnoj i lokalnoj), poslovnim udruženjima, poduzetnicima, obrtnicima i poljoprivrednicima te organizacijama civilnog društva u rješavanju svakodnevnih izazova i poboljšavanju njihovih poslovnih rezultata. Naše usluge uključuju strateško planiranje, poslovni razvoj i planiranje procesa, izradu i razvoj projekata, provedbu projekata, ex-ante i ex-post evaluacije te edukacije, treninge i radionice za profesionalno usavršavanje.

Na učlanjenje u HUP odlučili smo se kako bismo se povezali sa drugim poduzetnicima i sektorskim udruženjima te prisustvovali organiziranim događajima za članove, koji će nam omogućiti razmjenu iskustva i ideja za poboljšanje rada, konkurentnosti i učinkovitosti hrvatskog poduzetništva, ali i gospodarstva u cjelini.

Kontakt:
Adresa: Junija Palmotića 41, Zagreb
Telefon:01/ 4647 029
E.mail: info@logickamatrica.eu info@logickamatrica.com
Web: www.logickamatrica.eu
vrh stranice
vrh stranice