Kretanje zapošljavanja u budućnosti Valpovštine

01.12.2017.

Tema je 2. Skupa poduzetnika Valpovštine koje se održao u petak 01. prosinca 2017. godine u Valpovu u organizaciji Agencije MBG (član HUP-a) uz potporu HUP Reg. ureda Osijek i ostalih partnera.

Cilj Skupa je otvoriti navedenu temu i prezentirati je široj poslovnoj i lokalnoj zajednici u svrhu detektiranja problema u poslovanju i zajedničkog rješavanja lokalnih problema, najavila je organizatorica Milena Lukić, a sudionike skupa pozdravili su gradonačelnik Valpova Matko Šutalo i Ljerka Vučković. zamjenica gradonačelnika Belišća.
Na početku skupa održano je uvodno predavanje na temu "Stanje nezaposlenosti u Valpovštini" koje je održala Beba Madunović, rukovoditeljica Odjela za analitiku, statistiku i informatiku HZZ-a Regionalnog ureda Osijek, nakon koje je uslijedila panel rasprava na kojoj su sudjelovali: Krunoslav Vukelić, prof. sociologije, AUDEO, Osijek; Dajana Krupić, mag. psych., Poliklinika Novoselec Osijek; Beba Madunović, HZZ Regionalni ured Osijek; Lidija Maurović Košćak, Lokalna razvojna agencija Valpovo – Petrijevci d.o.o.; Zoran Uranjek, Harburg-Freudenberger Belišće d.o.o.; Boris Čagalj, HBOR Područni ured Osijek; a moderator panela bio je Ivan Sarić, HUP Regionalni ured Osijek.

Skup koji je okupio više od sedamdeset sudionika, govori o potrebi organiziranja ovakvih skupova, osobito šro sama incijativa dolazi od poduzetnika te će se i ubuduće nastaviti održavati ovakvi skupovi.

Slika: Valpovšina.info
vrh stranice
vrh stranice