Koliko Vaših radnika danas nije poslu? (I koliko Vas to košta?)

15.09.2017.

Dana 14.09.2017. godine u HUP-u je održana radionica na temu upravljanja izostancima radnika iz radnog procesa pod nazivom “Koliko Vaših radnika danas nije poslu ? (i koliko Vas to košta?)” u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca i Instituta za upravljanje apsentizmom iz Zagreba.

Predavanje je pratilo više od 80 polaznika radionice koji su brojnim pitanjima i komentarima pokazali da im je upravljanje apsentizmom vrla zanimljiva i još uvijek relativno nepoznata disciplina s područja upravljanja ljudskim potencijalima.
U prilog tomu govori i podatak da su gotovo svi prisutni, putem posebnog upitnika zatražili da im se dostavi alat za samodijagnostiku stanja apsentizma u organizaciji uz mogućnost besplatnih konzutacija sa stručnjacima iz Instituta prilikom interpetacije rezultata analize.

Radionicu su vodili gđa. Sandra Ćupurdija, predsjednica Instituta za upravljanje apsentizmom i Damir Kovačević, dopredsjednik Instituta za upravljanje apsentizmom. Dinamici predavanja osobit doprinos su dali predstavnici visokog managementa Uljanik grupe iz Pule, koji su u sklopu radionice prezentirali rezultate implementacije modela upravljanja apsentizmom u Uljaniku za period 2012. – 2017.

Prezentacija je dostupna na linku: https://absenceinsight.eu/odrzana-radionica-na-temu-upravljanja-apsentizmom-u-hup-u-u-zagrebu/
vrh stranice
vrh stranice