Jačanje lokalnog partnerstva za zapošljavanje

20.05.2014.

Radionica za poduzetnike

U okviru projekta „NEW STEP - Novi korak u jačanju partnerstva za zapošljavanje“ financiranog od strane Europske unije u okviru Europskog socijalnog fonda, dana 20. svibnja 2014. u Vukovaru je u održana radionica za poduzetnike. 
Cilj ove radionice je koordinacija članova i usmjeravanje aktivnosti Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Vukovarsko-srijemske županije prema poduzetnicima te poticanje partnerske suradnje svih lokalnih dionika koji mogu doprinijeti razvoju poduzetništva na lokalnoj razini.

Sukladno tome, teme radionice bile su usmjerene potrebama poduzetnika, a odnosile su se na Zakon o radu i predstavljanje mogućnosti financiranja iz EU fondova za poduzetnike.

Zakon o radu je predstavio Ivan Sarić, pravni savjetnik u Hrvatskoj udruzi poslodavaca Regionalnom uredu Osijek, dok su mogućnosti financiranja iz EU fondova predstavili Mirta Štrk, zamjenica direktora Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije „Hrast“ d.o.o. te Ivan Marijanović, tajnik Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Vukovar.
vrh stranice
vrh stranice