Izvršni odbor HUP Regionalnog ureda Varaždin u Zagorki

26.07.2017.

U srijedu 26. srpnja 2017. godine Izvršni odbor HUP Regionalni ured Varaždin održao je terensku sjednicu u sjedištu tvrtke Zagorka u Bedekovčini.

Na sjednici su sudjelovali članovi Izvršnog odbora Franjo Turek (MIV), Damir Kirić (Gumimpex), Stjepan Mršić (Knauf Insulation), Ivana Kolar (Terme Tuhelj), Miro Jakuš (Zagorka), te Sanja Ostroški, direktorica HUP-Regionalnog ureda Varaždin. Kao gost se pridružio Damir Dubravec (Dega).
U raspravi o aktualnostima u regiji Izvršni odbor se osvrnuo da provedene aktivnosti ureda, na programske sadržaje i ciljeve. Raspravljalo se i o djelovanju županijskih GSV-a, te se predstavila inicijativa oko projektnog prijedloga "Jačanje socijalnog dijaloga" kojem je HUP partner, a isti povezuje županijske GSV u regiji. Zaključeno je da se prostor županijskih GSV-a treba učinkovitiji koristiti za artikulaciju partikularnih interesa.
Gdin.Jakuš je predstavio tvrtku agorka, proveo goste kroz proizvodni pogon, te iznio planove za budući razvoj i novi smjer poslovanja tvrtke.
Predložen je termin za slijedeću Sjednicu u rujnu 2017. u Koprivnici.
vrh stranice
vrh stranice