HUP radionica Naplata potraživanja - Program usavršavanja menadžera (PUMA)

03.11.2016.

Regionalni ured HUP Varaždin od ove jeseni uspostavlja program edukacije menadžera (PUMA) u regiji sjeverozapadne Hrvatske, a koji je u ostalim regijama djelovanja HUP-a nadasve uspješan i iznimno prihvaćen od strane poslodavaca i šire poslovne zajednice. Pozivamo sve zainteresirane poslodavce iz regije da nam se pridruže ovom prvom u nizu, vrlo aktualnom i zanimljivom predavanju na temu „Naplata potraživanja“, koje će u ponedjeljak, 7.11.2016. u periodu od 10-13 sati u prostorijama Tehnološkog parka Varaždin održati vrhunski stručnjak, savjetnik za menadžment i ovlašteni računovođa gdin. Nikola Nikšić.
Radionica je namijenjena osobama na rukovodećim mjestima koje upravljanju ljudima, odnosima s kupcima i novčanim tijekom, a ima za cilj polaznicima dati uvid u postupke planiranja te organizaciju procesa i aktivnosti koji se provode pri naplati potraživanja i upravljanju likvidnošću, te ih upoznati s uobičajenim instrumentima osiguranja plaćanja, tehnikama i alatima u naplati potraživanja (kolaterali, osiguranje, factoring, …), i naposljetku predstaviti modele plaća i nagrađivanja ljudi koji mogu doprinositi brzini naplate.

Radionica je besplatna za članove HUP-a. Detalje molim da preuzmete pozivu iz priloga, a u slučaju interesa da što ranije pošaljite ispunjenu prijavnicu. Mjesta su ograničena do popunjenosti dvorane.

U slučaju pitanja ili nejasnoća molim da se javite na kontakt regionalnog ureda Varaždin – 042/352034 ili hup-varazdin@hup.hr.

POZIV

PRIJAVNICA
vrh stranice
vrh stranice