HUP dodijelio nagrade za najbolje studentske planove

10.11.2017.

Od 09. do 11. studenoga 2017. godine u Osijeku u dvorani Gradski vrt održana je 13. Izložba BUDI UZOR u organizaciji TERA Tehnopolis d.o.o. sa partnerima. U okviru izložbe, održana je i smotra edukacijskih i potpornih institucija poput primjerice Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo koje su imale organizirane svoje štandove te atraktivni program Poduzetničke akademije. Na izložbi je bilo predstavljeno 565 izložaka u različitim kategorijama sa sudjelovanjem 17 zemalja, uključujući i udaljene zemlje poput Tajvana, Vijetnama i Indonezije
Na svečanosti su dodijeljene su nagrade za najbolje studentske planove u sklopu projekta „PROMO BUDI UZOR“ a ciljem promocije poduzetništva i obrta. Najbolji poslovni plan napisali su i obranili Dominik Kotris i Ivana Ageljić s Fakulteta elektronike, računarstva i informacijskih tehnologija Sveučilišta Josipa Jurja Strossmavera.

Svih ovih godina, HUP Regionalni ured Osijek je partner izložbe, te je i ove godine studentima dodijelio svoje nagrade u obliku mogućnosti sudjelovanja na PUMA seminarima koje je u ime Hrvatske udruge poslodavca studentima uručila Vedrana Gado, pravna savjetnica.
vrh stranice
vrh stranice