HR Klub HUP Varaždin, terenski sastanak, Knauf Insulation d.o.o.

16.10.2017.

U sklopu ciklusa povezivanja HR- stručnjaka i voditelja ljudskih resursa sjeverne Hrvatske kroz HR Klub HUP Varaždin je u ponedjeljak 16.10.2017. održan terenski sastanak u tvrtci Knauf Insulation d.o.o. Novi Marof.

HR managerica Miljenki Ivec je uvodno predstavila tvrtku s posebnim naglaskom na organizacijsku strukturu  i izazove odjela za ljudske resurse. Asja Lajtman Bosilj je facilitirala naknadu raspravu kroz teoretski input na temu „Učinkovitih sustava nagrađivanja u tvrtkama“. Završno je organiziran obilazak tvrtke.

Cilj okupljanja i druženja je povezivanje stručnjaka iz regije, razmijena iskustva, upoznavanje dobre prakse, te stjecanje novih znanja kako bi se spremnije odgovaralo rastućim izazovima pri upravljanju ljudskim resursima.

Tvrtka Knauf Insulation je jedan od od najvećih proizvođača izolacije u svijetu koji u svojoj ponudi ima široku paletu izolacijskih materijala potrebnih za zadovoljenje sve većih zahtjeva za energetskom efikasnošću u novim i postojećim domovima, poslovnim zgradama i industriji. Odjel ljudskih u pogonu u Novom Marofu čine 2 osobe i uglavnom su koncentrirane na slijedeća područja: selekcija i zapošljavanje; planiranje i provedba C&B plana; analiza odstupanja vezana uz Compensation & Benefit dio ; planiranje edukacija; razvoj i upravljanje karijerom; implementacija korporativnih i lokalnih sustava nagrađivanja i praćenja učinka; administrativna i pravna podrška ostalim odjelima tvrtke. Izazovi odjela su vezani većim dijelom uz pronalaženje i odabir stručnog kadra, bilo za pozicije vezane na proizvodnju bilo na pozicije u administraciji, ostali izazovi odnose se na korporativne procese , kako je Knauf Insulation grupa “lean” organizacija.
vrh stranice
vrh stranice