Euro Grant Konzalting d.o.o.

27.02.2017.

Euro Grant Konzalting je tvrtka za poslovno savjetovanje sa sjedištem u Zagrebu. Nudimo savjetovanje u području povlačenja sredstava iz EU i nacionalnih fondova, financijsko-investicijskog upravljanja, računovodstva i obuke te široki raspon outsourcing usluga. Stručnjaci EGK tima su vrlo različitih profesionalnih profila i upravo to je naša najveća snaga. Pristupamo rješenjima kreativno, na način koji postiže najoptimalnije rješenje za poslovanje klijenta.
Pružamo podršku tijekom svih projektnih faza – od ideje do projektnog prijedloga, pripreme i izrade projektne i investicijske dokumentacije, provedbe postupaka javne nabave, implementacije projekata i evaluacije rezultata. Iza nas je 12 godina iskustva u provedbi projekata financiranih iz fondova Europske unije za poduzeća, javne ustanove i organizacije civilnog društva.
Euro Grant Konzalting d.o.o. službeni je partner Hrvatske obrtničke komore u projektu HOK ZNA, te je dio baze poslovnih savjetnika Hrvatske gospodarske komore. Službeni je suradnik znanstvene ustanove Energetski institut Hrvoje Požar na pripremi projektnih prijedloga za domaće i međunarodne natječaje. Sporazumom o poslovno-tehničkoj suradnji sa zajednicom ponuditelja – tvrtkama specijaliziranim za graditeljstvo, zaštitu okoliša i energetiku – svojim smo klijentima osigurali visokokvalitetnu sveobuhvatnu uslugu na projektima koji uključuju stručne poslove zaštite okoliša i prirode, projektiranje, građenje, stručni nadzor građenja, energetsko certficiranje, energetski pregled zgrada, tehničko ispitivanje i ostale djelatnosti iz navedenog područja.

Kontakt:
Euro Grant Konzalting d.o.o.
Nemčićeva ul. 12/2
10 000 Zagreb, Hrvatska
Tel: +385 1 233 4981
Mob: +385 99 396 2888
e-mail: info@egk.hr
web: http://egk.hr/
vrh stranice
vrh stranice