Dobitnici nagrade Menadžer godine 2017.CROMA iz Varaždinske županije

30.11.2017.


Na večerašnjoj svečanosti u hotelu WESTIN je u organizaciji CROMA i suorganizaciji Varaždinske županije  nagrađeno 16 najboljih domaćih menadžer(ic)a u devet kategorija za 2017. godinu. Radi o stručnjacima na čelu vrhunskih tvrtki, koje gotovo bez iznimke stalno ulažu u razvoj i obrazovanje svojih djelatnika.

Čestitamo svim dobitnicima! Posebne čestitke članicama HUP-a iz Varaždinske županije i regije:

Direktor varaždinskog Bomark Paka - Stiven Toš najbolji je ovogodišnji mladi menadžer. Tvrtka je najveći hrvatski proizvođač stretch folija, a djeluje u sklopu Bomark grupe, koja je najveći domaći distributer ambalažnih materijala i opreme za pakiranje. U zadnje tri godine u proizvodnju je investirala 150 milijuna kuna.

Direktor društva ACG Lukaps iz Ludbrega, Goran Grotić odnio je nagradu u kategoriji inozemnih poduzeća. ACG Lukaps je farmaceuta tvrtka u vlasništvu indijskog i talijanskog vlasnika, te ma 265 zaposlenih i 99 posto proizvoda izvozi, dok je u izgradnji novog proizvodnog pogona.

Predsjednica uprave tvrtke IGEA iz Varaždina, Jarmila Pezo proglašena je Projektom menadžericom godine, a koja uz Daliborku Kranjčec iz tvrtke KTC Križevci (nagrada za menadžericu velikog poduzeća) bila jedna od dvije žene dobitnica. Igea d.o.o je specijalizirana za razvoj i implementaciju prostornih informacijskih sustava. Posebno se ističe činjenica da su uprava i vodstvo sačinjeni isključivo od ženskog menadžmenta: Jarmila Pezo (predsjednica uprave), Silvija Vuković (prokuristica) i Mirjana Jurković (članica uprave).

Na kraju, nagrade za životno djelo dobili su vlasnici i prokuristi tvrtki TTI iz Varaždinskih Toplica Dragutin Kranjčec i Antun Presečki iz Presečki Grupe.


vrh stranice
vrh stranice