Direktorica HUP-ovog regionalnog ureda Split Vesna Ivić-Šimetin izabrana za predsjednicu Upravnog odbora CEDRE Split

28.06.2017.

26.06.2017., u Splitu, održana je izborna Skupština udruge Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split . Na Skupštini su usvojene izmjene Statuta, izabran je novi Upravni odbor te predsjednik Udruge. Za članove Upravnog odbora imenovani su Mirjana Kučer ( Udruga Domine), Silvana Vujnović ( Etična banka), Visko Haladić ( Županija Splitsko-dalmatinska), Ana Jerkunica (Grad Split) te Vesna Ivić-Šimetin, direktorica HUP-ovog regionalnog ureda Split koja je ujedno izabrana za predsjednicu Upravnog odbora. Predsjednik CEDRE ostaje Ranko Milić.
CEDRA Split je registrirana nevladina, neprofitna udruga usmjerena promicanju i razvoju društvenog poduzetništva i društvenih inovacija na području Grada Splita i cijele Dalmacije. Dio je clustera CEDRA, koji uključuje sestrinske organizacije u Zagrebu (CEDRA HR), Rijeci (CEDRA Rijeka), Osijeku (Udruga Slap), Dubrovniku (Udruga DEŠA) i Čakovcu (CEDRA Čakovec). Rad klastera CEDRA Split podržavaju i potporne i poduzetničke organizacije koje su prepoznale važnost društvenog poduzetništva u Dalmaciji.

CEDRA Split pruža podršku eko-društvenim inovatorima, poduzetnicima, organizacijama, institucijama i zajednicama, kao i svim pravnim i fizičkim osobama u njihovom cjelovitom i održivom osobnom, organizacijskom i institucionalnom razvoju te ravnopravno promiče ekološke, društvene i ekonomske ciljeve.
vrh stranice
vrh stranice