BIZimpact

BIZimpact II - Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice

Cilj projekta BIZimpact II je poboljšavanje poslovne okoline u Republici Hrvatskoj i konkurentnosti hrvatskog malog gospodarstva.

Provedba projekta BIZimpact II trajat će dvije godine, od ožujka 2013. do ožujka 2015. godine, a projekt predstavlja nastavak prvoga projekta BIZImpact koji je uspješno proveden u razdoblju od 2007. do 2009. godine. Projekt je dio „Operativnog programa za regionalnu konkurentnost“ financiranoga sredstvima IPA programa Europske unije i Vlade Republike Hrvatske.

Glavni korisnik projekta je Ministarstvo poduzetništva i obrta (MINPO), a ostali korisnici su Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije (HAMAG INVEST), Hrvatska gospodarska komora (HGK), Hrvatska obrtnička komora (HOK), Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) te Hrvatski savez zadruga (HSZ).

LINK: BIZimpact

BIZimpact: Objavljeni ažurirani mini vodiči

28.02.2014.

Među aktivnostima koje će biti provedene u sklopu projekta u cilju bolje informiranosti gospodarstva jest ažuriranje i ponovno objavljivanje sedam postojećih mini vodiča za mala i srednja poduzeća (MSP) koji su izrađeni u sklopu prvoga projekta BIZImpact te razvoj i objavljivanje novih mini vodiča o novim područjima zakonodavstva koji će biti zasnovani na istraživanju potreba MSP-a.


Ažurirani su i ponovno objavljeni minivodiči:

1. Intelektualnim vlasništvom do uspješnog poslovanja
2. Norme za industrijske proizvode
3. Sigurnost hrane
4. Zaštita tržišnog natjecanja i državne potpore
vrh stranice
vrh stranice