BAIF Program edukacija & mentoringa

Natjecanje Indijsko-hrvatski startup izazov

04.05.2022.

Čast nam je prenijeti odličnu suradnju između HAMAG-BICRO - Croatian agency for SMEs, Innovations and Investments i Startup India  koje pozivaju startup poduzeća neka se prijave na 𝗜𝗻𝗱𝗶𝗷𝘀𝗸𝗼-𝗵𝗿𝘃𝗮𝘁𝘀𝗸𝗶 𝘀𝘁𝗮𝗿𝘁𝘂𝗽 𝗶𝘇𝗮𝘇𝗼𝘃 organiziran u suradnji s tvrtkama InfobipKONČAR - Electric Vehicles Inc. i HexGn, uz podršku Embassy of India. Partner projekta je Zagreb Innovation Centre.


JAVNI POZIV - PROGRAM ZA IZGRADNJU KAPACITETA I INVESTICIJSKE SPREMNOSTI ZA STARTUPOVE, PROJEKTNE TIMOVE I PODUZETNIKE POČETNIKE

09.02.2022.

Programski partner: Zagrebačka banka d.d.

Hrvatska udruga poslodavaca, kao jedan od partnera na Projektu BAIF – Business Angels Impact Fund, kojim se uspostavlja novi financijski instrument za ulaganja s društvenim utjecajem, upućuje JAVNI POZIV startup-ovima, projektnim timovima i poduzetnicima početnicima s za uključivanjem u peti i posljednji ciklus radionica Projekta - Radionice za izgradnju kapaciteta i investicijske spremnosti.

Uključi se u program!


Održana investitorska konferencija Najbolji za najbolje - Novi modeli financiranja, u okviru projekta BAIF

30.11.2021.

Osamdeset timova iz svih dijelova Hrvatske te podjednaki broj inovativnih poduzetničklih projekata koji stvaraju društveni učinak, prošlo je do sada BAIF-ov program investicijske spremnosti čime je okončana prva faza Projekta s konačnim ciljem razvoja alternativnog tržišta kapitala usmjerenog na ulaganja u poduzetnike početnike koji mogu generirati i društveni učinak.

BAIF PROGRAM EDUKACIJA & MENTORINGA

02.03.2021.

Kao jedan od partnera na projektu BAIF – Business Angels Impact Fund, kojim se uspostavlja novi financijski instrument za ulaganja s društvenim utjecajem, Hrvatska udruga poslodavaca poziva Vas na sudjelovanje u Programu edukacija & mentoringa s ciljem podizanja spremnosti projekata za buduće financiranje.

vrh stranice
vrh stranice