8.9.2020. 15. konvencija hrvatskih izvoznika, City Plaza Zagreb, 10:00

09.09.2020.

Hrvatski izvoznici 08. rujna 2020.g., od 10.00 sati, u Zagrebu, City Plaza Zagreb, Slavonska avenija 6, priređuju 15. konvenciju hrvatskih izvoznika i trinaestu dodjelu nagrada „Zlatni ključ“ najboljim izvoznicima u 2019. godini. HUP je partner i ovogodišnje konvencije hrvatskih izvoznika, a glavni direktor HUP-a, dr.sc. Damir Zorić uvodno će se obratiti nazočnima. 
Čast nam je da će se i ovogodišnja Konvencija hrvatskih izvoznika i Dodjela nagrada „Zlatni ključ“, održati pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske i uz obraćanje predsjednika Vlade Republike Hrvatske, g. Andreja Plenkovića.

 

Nakon uvodnog dijela i dodjele nagrada „Zlatni ključ“ najboljim izvoznicima u 2019.godini slijedi panel rasprava na temu: „Utjecaj korona krize na hrvatsko gospodarstvo i izvoz“ s uvodnom prezentacijom guvernera Hrvatske narodne banke, prof.dr.sc. Boris Vujčić koji sudjeluje i u panel raspravi s ostalim sudionicima: ministrom gospodarstva i održivog razvoja, dr.sc. Tomislavom Ćorićem, predsjednikom Hrvatskog društva ekonomista,  prof.dr.sc. Ljubom Jurčićem, profesorima s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, prof.dr.sc. Marijanom Ivanov i prof.dr.sc. Josipom Ticom, te predsjednikom Hrvatskih izvoznika, g. Darinko Bago.

U svrhu suzbijanja zaraze COVID-19 virusom, ovogodišnja Konvencija organizirana je u skladu s preporučenim epidemiološkim mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske odnosno propisanim uputama i preporukama za okupljanja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Sudjelovanje na navedenom događanju omogućeno je potvrđenim i registriranim sudionicima za koje je i propisan Protokol za provođenje epidemioloških mjera od strane Organizatora, a koji u nastavku i navodimo.

Uz  medijsko pokroviteljstvo Hrvatske radiotelevizije, Konvencija hrvatskih izvoznika i Dodjele nagrada „Zlatni ključ“ omogućen je pristup svima koji ne sudjeluju na događanju putem direktnog prijenosa na HRT4 i  informiranja o događanju u informativnim emisijama HRT, a nakon samog događanja snimka istog biti će dostupna na Youtube kanalu Hrvatskih izvoznika.

vrh stranice