8. i 9. 4. 2013., Brown Forum 2013., Zadar

08.04.2013.

150 investitora, ulagača rizičnog kapitala i mladih poduzetnika iz država jugoistočne Europe te iz SAD-a okupit će se 8. i 9. travnja na trećem po redu Brown Forumu kojem je domaćin Zadar odnosno Falkensteiner Hotel Iadera u Petrčanima. Nastavak je to uspješnih foruma održanih prošle godine u Opatiji i pretprošle u Dubrovniku, u čast američkog državnog tajnika za trgovinu Rona Browna, stradalog u avionskoj nesreći kod Dubrovnika 1996. godine kad je predvodio trgovinsku delegaciju u posjetu Republici Hrvatskoj.
Brown Forum 2013. razmatrat će na koji način financijske i administrativne potpore poduzetništvu mogu doprinijeti gospodarskom rastu u regiji, kako izgraditi novu generaciju poduzetnika te kako privući investicije kako bi se ideje pretočile u konkretne projekte.

Ovogodišnji Brown Forum odvija se ponovno pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske te Vlade Republike Hrvatske, u organizaciji Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Ministarstva gospodarstva, Ministarstva poduzetništva, Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu, Hrvatske udruge poslodavaca, Hrvatske gospodarske komore, te uz potporu hrvatske mreže poslovnih anđela CRANE, Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta, Zadarske županije i Grada Zadra.

Detaljnije informacije o Brown Forumu 2013 možete doznati na www.brownforum.net


vrh stranice
vrh stranice