7.02.2020., Sajam poslovnih mogućnosti, Imotski, Bruna Bušića 59, 11,00

07.02.2020.

Sajam poslovnih mogućnosti održat će se u petak, 7. veljače 2020. od 11,00 do 15,00 sati, u atriju srednjoškolskog centra u Imotskom, Ulica Bruna Bušića 59, u okviru projekta Lokalnim partnerstvom do svijeta rada.

Ciljevi „Sajma poslovnih mogućnosti“ su:

-         Povezati nezaposlene i učenike kao buduće tražitelje posla s poslodavcima te ih upoznati s mogućnostima na tržištu rada

-         Prezentirati mogućnosti i programe usavršavanja, osposobljavanja i prekvalifikacija koje provode različite obrazovne ustanove i udruge te mjere za samo/zapošljavanje.

U uvodnom dijelu predstavit će se dokument „Kretanja i trendovi na tržištu rada Splitsko-dalmatinske županije“ izrađen u okviru projekta.

Pozivamo Vas da se pridružite manifestaciji te predstavite svoj rad nezaposlenima Imotske krajine i učenicima imotskih srednjih škola.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na „Sajmu poslovnih mogućnosti“, molimo Vas da nam javite do četvrtka, 6. veljače 2020., do 12 sati na info@cdr.hr

Projekt „Lokalnim partnerstvom do svijeta rada“ bavi se problemom nezaposlenosti, socijalne isključenosti i negativnih demografskih kretanja u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Nositelj projekta je Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split, a partneri na projektu su JU RERA, Centar za održivi razvoj, HUP, Grad Split, TOMS, Zdravi grad, SDŽ, Domine, Učilište Virtus, Udruga nezaposlenih SDŽ i Zadruga za etično financiranje ZEF.

vrh stranice