5.11.2018. Kako pronaći kompetentne zaposlenike na tržištu rada? HUP, Radnička cesta 52/1, 9:00

05.11.2018.

Hrvatska udruga poslodavaca poziva vas u ponedjeljak, 5. studenog 2018. g., s početkom u 9,00 sati, u HUP-u, Radnička cesta 52/I., Zagreb (Green Gold) na predavanje:

„Kako pronaći kompetentne zaposlenike na tržištu rada?“
 
 
Predavanje će održati Sandro Kraljević, magistar psihologije, vlasnik i direktor tvrtke Mind Lab d.o.o i Zvezdana Lalić, vanjski suradnik američke tvrtke ManpowerGroup, a u svom izlaganju govorit će o sljedećem: 
 
Najčešće greške u procesu selekcije i zapošljavanju
Statistički i novčani pokazatelji kako dobrog, tako i lošeg zapošljavanja
Važnost i benefiti psihologijske procjene u selekcijskom postupku
Kako zainteresirati najveće stručnjake na tržištu za radom u Vašoj kompaniji?
Alati i tehnike koji su voditeljima tvrtki i HR stručnjacima dostupni u svrhu što kvalitetnijeg recruitmenta
Razvoj i održavanje odnosa s potencijalnim budućim zaposlenicima
 
Prijave možete slati kolegici Štefici Frančini: hup@hup.hr do ponedjeljka, 5. studenog 2018.g. 
 
 
O predavačima:
 
Sandro Kraljević, magistar psihologije, vlasnik i direktor tvrtke Mind Lab d.o.o. U svom profesionalnom radu prvenstveno se bavi primijenjenom poslovnom psihologijom, i to najviše kroz poslove savjetovanja iz područja upravljanja ljudskim potencijalima, procjene i razvoja djelatnika i menadžera neovisno o njihovoj hijerarhijskoj razini i vrsti djelatnosti, poslovnih treninga i edukacija u svrhu razvoja mekih vještina, business i life coachinga, te generalno unaprjeđenja poslovanja tvrtki kroz razvoj ljudi.
 
Zvezdana Lalić, više od tri godine radi kao vanjski suradnik američke tvrtke ManpowerGroup, a ciljanim pronalaskom najboljih ljudi, tj. head-huntingom za manja, srednja i velika poduzeća bavi se već 11 godina. U Manpoweru je zadužena za headhunting aktivnosti za srednji i visoki menadžment, poslovni razvoj, odnosno projekte ključnih kupaca, i implementaciju softverskog rješenja tvrtke ManpowerGroup za testiranje kandidata u selekcijskim postupcima.
 
vrh stranice