4.12.2018. Predstavljanje rezultata 6. Izvještaja o aktivnostima istraživanja, razvoja i inovacija, HUP, Radnička cesta 52/1, 10:00

04.12.2018.

Pozivamo vas na predstavljanje rezultata 6. Izvještaja o aktivnostima istraživanja, razvoja i inovacija koje će biti održano u utorak, 4. prosinca 2018. Događanje će se održati u HUP-u s početkom u 10,00 sati. 
Ove godine istraživanje je provedeno u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca i udrugom Hrvatski izvoznici s ciljem korištenja rezultata istraživanja prilikom kreiranja politika vezanih za poticanje aktivnosti istraživanja, razvoja i inovacija u gospodarstvu. Izvještaj analizira faktore koji utječu na odluke izvršnih direktora o visini ulaganja u aktivnosti istraživanja i razvoja unutar tvrtki. Rezultate istraživanja predstavit će Sonja Ifković i Marko Šilinger koji se bave istraživanjem i razvojem u sklopu Deloitteovog odjela poreznog savjetovanja. Uz spomenuto istraživanje, predstavit ćemo i ponovno uvedene državne potpore za istraživačko-razvojne aktivnosti.
 
Zbog ograničenog broja sudionika, molimo da svoj dolazak potvrdite na mail: vmatkovic@deloittece.com zaključno s 30. studenog 2018. 
vrh stranice