4.12.2017. Forum obiteljskih poduzeća i prijenosa poslovanja 2017., Hotel Dubrovnik, dvorana Ban Jelačić, Gajeva 1/I, Zagreb, 10:00

04.12.2017.

CEPOR – Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i Europskog fonda za jugoistočnu Europu (EFSE DF) u suradnji s KPMGom organizira i Hrvatskom udrugom poslodavaca poziva Vas na Forum obiteljskih poduzeća i prijenosa poslovanja koji će se održati 4. prosinca 2017. od 10.00 do 14.00 u Hotelu Dubrovnik, dvorana Ban Jelačić, Gajeva 1/I, Zagreb.
Cilj Foruma je doprinijeti promociji značaja obiteljskih poduzeća u Hrvatskoj, te ukazati na izazove i prilike za poduzetnike u procesu prijenosa poslovanja.
Forum je namijenjen vlasnicima malih i srednjih poduzeća, nasljednicima obiteljskih poduzeća, menadžerima i djelatnicima obiteljskih poduzeća, predstavnicima institucija koje pružaju savjetodavnu i financijsku podršku poduzetnicima, poduzetničkim potpornim institucijama te donositeljima politika u području sektora malih i srednjih poduzeća.

Zahvaljujući financijskoj podršci pokrovitelja i partnera sudjelovanje na Forumu se ne naplaćuje.

Program Foruma


Za prijavu na Forum potrebno je registrirati se putem registracijskog linka.
vrh stranice