30.01.2013., Trgovinska politika EU, HUP Podružnica Rijeka, Dolac 8/II, 11:00

30.01.2013.

HUP u suradnji s Državnim uredom za trgovinsku politiku organizira seminar pod nazivom „Trgovinska politika EU“, 30. siječnja. Tatajna Vinković, voditeljica Odjela za carine i zaštitne mjere i gđa. Tatjana Tomić, zamjenica predstojnika Državnog ureda za trgovinsku politikugovorit će o ulozi i odgovornosti nacionalnih tijela i tijela EU u trgovinskoj politici, što hrvatskim gospodarstvenicima donosi pristupanje EU, uvjetima izvoza na treća tržišta, porijeklu roba, zaštitnim mjerama, ugovoru o slobodnoj trgovini, tarifnim suspenzijama i kvotama na zajedničkom tržištu EU.
Program je osmišljen kao interaktivno predavanje u kojem ćete moći tijekom izlaganja postavljati pitanja sukladno Vašim interesima. Prijave će se prihvaćati do popune kapaciteta dvorane. Zbog ograničenog broja sudionika, na predavanje se mogu prijaviti maksimalno dvije osobe po organizaciji.

Ispunjenu prijavnicu pošaljite faxom na broj 051/321-499 ili e-mailom na stefani.mikulec@hup.hr, a za dodatne informacije obratite se na tel: 051/321-494.

Poziv

Prijavnica
vrh stranice
vrh stranice