29.10.2014. Prezentacija minivodiča Ministarstva poduzetništva i obrta i edukaciju , Udruženja obrtnika Split, Kliška 13, Split, 10:00

29.10.2014.

Poštovani članovi,

pozivamo Vas na besplatnu prezentaciju minivodiča Ministarstva poduzetništva i obrta i edukaciju

 Zaštita tržišnog natjecanja
 Porez na dodanu vrijednost nakon pristupanja Europskoj uniji

koja će se održati

 u srijedu 29. listopada 2014.g. s početkom u 10 h u prostoru Udruženja obrtnika Split, Kliška 13, Split.

Prezentacija je organizirana u okviru projekta BIZimpact II - Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice koji ima za cilj poboljšavanje poslovne okoline u Republici Hrvatskoj i konkurentnosti hrvatskog malog gospodarstva na način da se u procesu pripreme propisa u Republici Hrvatskoj uspostavi kvalitetniji sustav savjetovanja između države i gospodarstva te prethodna procjena učinaka propisa.
Projekt se provodi pri Ministarstvu poduzetništva i obrta, a partneri su Hrvatska udruga poslodavaca, Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora te Hrvatski savez zadruga.

Projekt će predstaviti navedene minivodiče za male i srednje poduzetnike te elektronske aplikacije putem kojih će poduzetnici moći direktno sudjelovati u procesu pripreme propisa i kreiranju uvjeta poslovanja.

Više informacija o projektu pronaći ćete na linku http://www.bizimpact.hr/hrvatski/naslovnica_1/.

Tematski minivodiči za poduzetnike pripremljeni u ranijoj fazi projekta dostupni su na linku http://www.bizimpact.hr/hrvatski/minivodici_17/

PROGRAM

Molimo da svoj i dolazak svojih kolega na prezentaciju potvrdite na adresu info@bizimpact.hr.
vrh stranice